Բաղադրությունը
5-6 կարտոֆիլ
500գ կանաչ լոբի
1 գլուխ սոխ
1 պճեղ սխտոր
կարագ/բուսայուղ
սամիթ, ռեհան
մաղադանոս
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլն ու լոբին կտրատել, եփել առանձին:
Բուսայուղի մեջ տապակել սոխը, սխտորը այնքան ժամանակ մինչև ոսկեգույն երանգ ստանան, ավելացնել չորացված սամիթն ու ռեհանը, հետո եփած կարտոֆիլն ու լոբին, տապակել 2-3 րոպե, ավելացնել կարագը, տապակել ևս 1-2 րոպե: Վերջում ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսը, աղը, պղպեղը: