Բաղադրությունը
2 սմբուկ
1 գլուխ սոխ
2 տաքդեղ
1 նեխուր
2 պճեղ սխտոր
2 ճ/գ տոմատի մածուկ
200 -300 գ հավի միս
պարմեզան պանիր
ձիթապտղի յուղ
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը բաժանել 2 մասի հանել միջուկը: Փորված հատվածի վրա ավելացնել ձիթապտղի յուղ և աղ:
Փորված միջուկը կտրատել և տապակել միչև թույլ կարմրելը, հետո ավելացնել մանր կտրատած սոխը, նեխուրը, տաքդեղը: Մի քանի րոպե տապակելուց հետո ավելացնել սխտորը, տոմատի մածուկը և մանր կտրատած հավի միսը: Համեմել աղով, սև պղպեղով և տապակել 5 րոպե:
Տապակած զանգվածն ավելացնել սմբուկի մեջ, վրան լցնել քերած պանիր և եփել ջեռոցում 30 րոպե 160-ից 180 աստիճան ջերմաստիճանում: