Loading...
Logo

Subscribe to the news feed

Articles

ՊԻՑՑԱ ԵՐՇԻԿՈՎ ՈՒ ՁՎՈՎ

Mr. YAN
Author:
Mr. YAN
17:55, Saturday, 22 October, 2016
ՊԻՑՑԱ ԵՐՇԻԿՈՎ ՈՒ ՁՎՈՎ

Բաղադրություն

Խմոր`

200գ թթվաշոռ
     200գ կարագ կամ մարգարին
     1 ձու
     1 ճ/գ շաքարավազ
     1 թ/գ սոդա
     2 բաժակ ալյուր

Միջուկ`

150գ ապխտած երշիկ
     1 լոլիկ
     4 խաշած ձու
     150գ հոլանդական պանիր
     6-8 հատ զիթապտուղ
    
    

Պատրաստման եղանակը

Խմոր պատրաստելու համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը կամ կարագը, քերիչով անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:

Միջուկը պատրաստելու համար մայոնեզը և կետչուպը միասին հարել և քսել պիցցայի խմորին: Ավելացնել կտրատված սոխը, երշիկը, կեղևազրկված և կտրատված լոլիկը, մանրացված ձուն, այս ամենին աղ ու պղպեղ անել: Վերջում ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրն ու մանրացված զեյթունը:

Եփել ջեռոցում 180 ջերմաստիճանում 20 րոպե:

Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
12415 | 0 | 0
Facebook