Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

ՊԻՑՑԱ ԵՐՇԻԿՈՎ ՈՒ ՁՎՈՎ

Mr. YAN
Հեղինակ`
Mr. YAN
17:55, շաբաթ, 22 հոկտեմբերի, 2016 թ.
ՊԻՑՑԱ ԵՐՇԻԿՈՎ ՈՒ ՁՎՈՎ

Բաղադրություն

Խմոր`

200գ թթվաշոռ
     200գ կարագ կամ մարգարին
     1 ձու
     1 ճ/գ շաքարավազ
     1 թ/գ սոդա
     2 բաժակ ալյուր

Միջուկ`

150գ ապխտած երշիկ
     1 լոլիկ
     4 խաշած ձու
     150գ հոլանդական պանիր
     6-8 հատ զիթապտուղ
    
    

Պատրաստման եղանակը

Խմոր պատրաստելու համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը կամ կարագը, քերիչով անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:

Միջուկը պատրաստելու համար մայոնեզը և կետչուպը միասին հարել և քսել պիցցայի խմորին: Ավելացնել կտրատված սոխը, երշիկը, կեղևազրկված և կտրատված լոլիկը, մանրացված ձուն, այս ամենին աղ ու պղպեղ անել: Վերջում ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրն ու մանրացված զեյթունը:

Եփել ջեռոցում 180 ջերմաստիճանում 20 րոպե:

Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
11792 | 0 | 0
Facebook