Loading...
Logo

Subscribe to the news feed

Articles

ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ

Mr. YAN
Author:
Mr. YAN
17:34, Saturday, 22 October, 2016
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ

Բաղադրություն

Խմոր՝

200գ ալյուր
     2ճ/գ բուսական յուղ
     4ճ/գ կաթ
     15գ խմորիչ
     աղ

Միջուկ՝

200գ պինդ պանիր
     500գ լոլիկ
     2ճ/գ յուղ
     5 նրբերշիկ
     կարմիր պղպեղ
     աղ
    
    
    

Պատրաստման եղանակը

Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:

Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը

Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե:


    
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
10580 | 0 | 0
Facebook