Խմոր՝
200գ ալյուր
2ճ/գ բուսական յուղ
4ճ/գ կաթ
15գ խմորիչ
աղ
Միջուկ՝
200գ պինդ պանիր
500գ լոլիկ
2ճ/գ յուղ
5 նրբերշիկ
կարմիր պղպեղ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:
Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը
Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե: