Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 17 Мая, 2024 года

Статьи

ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ

Mr. YAN
Автор:
Mr. YAN
17:34, Суббота, 22 Октября, 2016 года
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ

Բաղադրություն

Խմոր՝

200գ ալյուր
     2ճ/գ բուսական յուղ
     4ճ/գ կաթ
     15գ խմորիչ
     աղ

Միջուկ՝

200գ պինդ պանիր
     500գ լոլիկ
     2ճ/գ յուղ
     5 նրբերշիկ
     կարմիր պղպեղ
     աղ
    
    
    

Պատրաստման եղանակը

Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:

Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը

Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե:


    
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
0
Не нравится
0
10115 | 0 | 0
Facebook