Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Համեղ և օգտակար նախաճաշ՝ մեծերի ու փոքրերի համար.

Ռուբին
Հեղինակ`
Ռուբին
10:51, հինգշաբթի, 01 օգոստոսի, 2013 թ.
    
     Թե մեծերի, թե փոքրերի համար նախաճաշի հիանալի տարբերակ է թարմ բանանով յոգուրտը, հատկապես, եթե այն պատրաստված է սիրով: Պատրաստել այն պետք է սկսել երեկոյան, որպեսզի առավոտյան սննդարար և շատ համեղ նախաճաշ ունենաք: Տնական յոգուրտը բարձրացնում է նաև իմունիտետը:
    
     Պատրաստելու համար անհրաժեշտ մթերքներն են..
    

Կաթ 1լ

Յոգուրտ կամ կեֆիր 4 ճաշի գդալ

Շաքարավազ 50գ

Բանան 2հատ

Վանիլ մեկ տուփ
    
     Պատրաստման եղանակը.
    

Սկզբի համար եռացրեք կաթը և թողեք զովանա մինչև 50˚C: Երբ կաթն արդեն զովացել է անհրաժեշտ մակարդակի, զգուշորեն ավելցնում ենք կեֆիրը: Զանգվածը լցնում ենք տարայի մեջ և դնում 50˚ ջերմությամբ ջեռոցի մեջ 4-6 ժամով: Այդ ընթացքում ստուգեք ջերմաստիճանը, որպեսզի ջեռոցում մշտապես տաք լինի:

Կտրատում ենք բանանը, ավելացնում շաքարավազը և հարում բլենդերով այնքան, մինչև շիլայանման զանգված ստացվի: Վրան ավելացնում ենք յոգուրտը, հարում և լցնում բաժակների մեջ: Նախաճաշը պատրաստ է:

Վ ա յ ե լ ե ք ...

Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
1599 | 0 | 0
Facebook