Խնդրում ենք սպասել...

Ֆոտո/Վիդեոշարք

Պատրաստում ենք «ռամեն»

Lola-Lola
Հեղինակ`
Lola-Lola
14:12, շաբաթ, 09 փետրվարի, 2013 թ.
Պատրաստում ենք «ռամեն»
     Այս ճաշատեսակը շատ տարածված է արևելյան երկրներում և շատ արագ է պատրաստվում: Ի՞նչ է պատք ռամեն պատրաստելու համար. Ցանկացած տեսակի ռամեն մակարոնեղեն, կանաչ սոխ, տվյալ մակարոնի համեմունքը և ձու:
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
8850 | 0 | 0
Facebook