Պատրաստում ենք «ռամեն»
14:12, շաբաթ, 09 փետրվարի, 2013 թ.
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
Հավանել
0
Չհավանել
0
8850 | 0 | 0 | 0