Loading...

Photo/Video Reportage

Պատրաստում ենք «ռամեն»

Lola-Lola
Author:
Lola-Lola
14:12, Saturday, 09 February, 2013
Պատրաստում ենք «ռամեն»
     Այս ճաշատեսակը շատ տարածված է արևելյան երկրներում և շատ արագ է պատրաստվում: Ի՞նչ է պատք ռամեն պատրաստելու համար. Ցանկացած տեսակի ռամեն մակարոնեղեն, կանաչ սոխ, տվյալ մակարոնի համեմունքը և ձու:
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
8854 | 0 | 0
Facebook