Loading...

Articles

Տապակած կաղամբը մսով

12:58, Friday, 17 November, 2017
Տապակած կաղամբը մսով
     Նախաճաշի համար առաջարմում ենք թեթև և հետաքրքիր բաղադրատոմս: Ի՞նչ է պետք մեզ դրա համար՝ 600գ տավարի միս, 400գ կաղամբ, 3-4 լոլիկ, 1 գազար, դափնու տերևներ, բուսական յուղ և համեմունքներ:
     1/Միսը տապակում եք, ապա ավելացնում քերած գազարը, հետո մանր կտրատված կաղամբը, թողնել կրակին և պարբերաբար խառնել:
     2/Շատ մանր կտրատել լոլիկն ու ավելացնել զանգվածին:
     3/Եթե ձեզ թվում է, որ զանգվածը հյութեղ չի ստացվում, ապա 100գ եռացրած ջուր ավելացնել, չմոռանաք համեմունքների ու աղի մասին: Բարի ախորժակ:
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
4982 | 0 | 0
Facebook