Идет загрузка...
Сегодня:  Воскресенье, 28 Апреля, 2024 года

Статьи

Տապակած կաղամբը մսով

Shushan Gyurjyan
Автор:
Shushan Gyurjyan
12:58, Пятница, 17 Ноября, 2017 года
Տապակած կաղամբը մսով
     Նախաճաշի համար առաջարմում ենք թեթև և հետաքրքիր բաղադրատոմս: Ի՞նչ է պետք մեզ դրա համար՝ 600գ տավարի միս, 400գ կաղամբ, 3-4 լոլիկ, 1 գազար, դափնու տերևներ, բուսական յուղ և համեմունքներ:
     1/Միսը տապակում եք, ապա ավելացնում քերած գազարը, հետո մանր կտրատված կաղամբը, թողնել կրակին և պարբերաբար խառնել:
     2/Շատ մանր կտրատել լոլիկն ու ավելացնել զանգվածին:
     3/Եթե ձեզ թվում է, որ զանգվածը հյութեղ չի ստացվում, ապա 100գ եռացրած ջուր ավելացնել, չմոռանաք համեմունքների ու աղի մասին: Բարի ախորժակ:
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
0
Не нравится
0
4980 | 0 | 0
Facebook