թող ինձ ներեն Բոլոր այն ապարանցիները որոնք կապ չունեն ԱՊԱՐԱՆ ԿԱԹԻ ՀԵՏ:
ապարան կաթ, գրված է որ անցել է բոլոր համապատասխան վերամշակման փուլերը: ՊԱՍՏԵՐԱՑՎԱԾ առանց կոնսերվանտների և հակաբիոտիկների: Ժամկետը նշված է 30/04/2016-մինչև 04/05/2016թ պահպանել 10 օր
հեռ-094561990 համարը ոը նշված է տարայի վրա գոյություն չունի անկապ-համար անկապ կաթի նման: Երեխային կաթը միշտ եռացնելուց հետո ենք տալիս, կաթը եռացնելուց զգումես ապահովություն ինչ-ինչ մանրեների և վիրուսների նկատմամբ: Կաթն օգտագործվում է մշակվելուց (մանրէազերծում) հետո: Գործարաններում այն հատուկ ապարատներում 15–30 րոպե տաքացվում է մինչև 70օC, ապա սառեցվում: Այս տիպի մշակումը կոչվում է պաստերացում՝ ֆրանսիացի գիտնական Լուի Պաստյորի անունով, ով առաջինն է կատարել այդ գործողությունը: Արդյոք անցնում է այս պրոցեսը Ապարանում-դժվար է ասել...Իսկ տնային պայմաններում այն եռացնում են: Պաստերացված կաթը կարելի Է օգտագործել նաև առանց եռացնելու: Ինչեվէ կաթն-կտրվեց 2 անգամ կրկնեցի...խորհուրդս-երբեք չգնել ԱՊԱՐԱՆ ԿԱԹ___Ապարանցու գործարանում պաստերացված: