Արտադրում էր Երևանի Հրուշակեղենի ու Մակարոնի կոմբինատը ու մեր սերնդի մանկության անջնջելի հիշողություննա:
Ճիշտա, փուչիկ չէր ստացվում, բայց շատ համովն էր: Ճաշակելլ եմ՝ կոֆեյի, նարնջի, անանուխի համով ծամոնները: Իմ ամենասիրածը սրանց մեջ նարնջինն էր: Պետքա ԳՐԱՆԴ ՔԵՆԴԻՆ կամ մի ուրիշ ֆիրմա վերածնի էս մեր ընտիր ծամոնները: Համոզված եմ, հաստատ դուրս կմղի արտասահմանյան քիմիական հազար տեսակ վնասակար հավելումներով աղբ ծամոններին:
Հեղինակ՝ ՍՏԵՓԱՆ ԱԲՐԱՀԱՄՅԱՆ
Շվեդիա, ք. Էնշոփինգ
25.10.2016