Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

ԻՆՉՊԵ՞Ս ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ NUTELLA:

Meggy Chitchyan
Հեղինակ`
Meggy Chitchyan
15:14, շաբաթ, 20 ապրիլի, 2013 թ.
ԻՆՉՊԵ՞Ս ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ NUTELLA:

Այո՛, այո՛ ճիշտ կարդացիր: Մենք արդեն կամաց-կամաց բացահայտում ենք բոլոր գաղտնիքները: Ուրեմն ժամանակ չկորցնենք ու պատրաստենք Nutella:

Մեզ անհրաժեշտ է՝
     2 ձու

3 բաժակ շաքարավազ

2 ճ.գ. կակաո

4 ճ.գ. ալյուր

1 թ.գ. կարագ

2 բաժակ կաթ

Վանիլին

Հունական ընկույզ կամ պնդուկ

Ինչպե՞ս պատրաստել՝
     -Ձվերն ու շաքարավազը լավ հարել:

-Ավելացնել ալյուրը, կակաոն, մանրացված կամ փոշիացված ընկույզները, կարագն ու վանիլինը: Հարել, շա՜տ լավ հարել:

-Վերջում ավելացնել կաթն ու շարունակել շատ լավ հարել:

-Ստացված զանգվածը խառնելով պետք է նաև եփել թույլ կրակի վրա այնքան ժամանակ, մինչև պնդանա:

Մմմ, բույրն արդեն տարածվել է, կարող ենք ուտել մեր այդքան սիրելի շոկոլադե կրեմը: Բարի ախորժակ, բայց չափը չանցնես, լա՞վ:

Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
25397 | 16 | 0
Facebook