Идет загрузка...
Сегодня:  Воскресенье, 12 Мая, 2024 года

Статьи

ԻՆՉՊԵ՞Ս ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ NUTELLA:

Meggy Chitchyan
Автор:
Meggy Chitchyan
15:14, Суббота, 20 Апреля, 2013 года
ԻՆՉՊԵ՞Ս ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ NUTELLA:

Այո՛, այո՛ ճիշտ կարդացիր: Մենք արդեն կամաց-կամաց բացահայտում ենք բոլոր գաղտնիքները: Ուրեմն ժամանակ չկորցնենք ու պատրաստենք Nutella:

Մեզ անհրաժեշտ է՝
     2 ձու

3 բաժակ շաքարավազ

2 ճ.գ. կակաո

4 ճ.գ. ալյուր

1 թ.գ. կարագ

2 բաժակ կաթ

Վանիլին

Հունական ընկույզ կամ պնդուկ

Ինչպե՞ս պատրաստել՝
     -Ձվերն ու շաքարավազը լավ հարել:

-Ավելացնել ալյուրը, կակաոն, մանրացված կամ փոշիացված ընկույզները, կարագն ու վանիլինը: Հարել, շա՜տ լավ հարել:

-Վերջում ավելացնել կաթն ու շարունակել շատ լավ հարել:

-Ստացված զանգվածը խառնելով պետք է նաև եփել թույլ կրակի վրա այնքան ժամանակ, մինչև պնդանա:

Մմմ, բույրն արդեն տարածվել է, կարող ենք ուտել մեր այդքան սիրելի շոկոլադե կրեմը: Բարի ախորժակ, բայց չափը չանցնես, լա՞վ:

Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
0
Не нравится
0
25411 | 16 | 0
Facebook