Loading...
Logo

Subscribe to the news feed

Articles

Կարտոֆիլի ձողիկներ պանրի միջուկով

Mr. YAN
Author:
Mr. YAN
17:38, Sunday, 25 October, 2015
Կարտոֆիլի ձողիկներ պանրի միջուկով

Կարտոֆիլի ձողիկներ պանրի միջուկով

Մթերքներ:

7 հատ ոչ մեծ կարտոֆիլ

2 ձու

100գ պինդ պանիր՛՛ (չեդր, գաուդա) ՛՛

100-150գ պաքսիմատ

2-3 ճ/գ ալյուր

Բուսական ձեթ զեյթունի

Աղ, սև պղպեղ ըստ ցանկության

Համեմ, քրքում- (куркума) :


    

Շոգեխաշել կարտոֆիլը, մաքրել կեղևից, քերիչով քերել:

ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ Քրքում, համեմի սերմ, սև պղպեղ, աղ, 2 ձու լավ խառնել:

Ավելացնել 2-3 ճ/գ ալյուր ստանալ միասեռ զանգված:

Պանիրը կտրատել ձողիկների տեսքով:

Ձեռքերը ձեթոտել, որպեզսի կարտոֆիլը չկպնի ձեռքերին: Ափի մեջ տարածել խմորը դնել պանրի շերտը, փաթաթել ամուր:

Տապակի մեջ լցնել ձեթ մարմանդ կրակի վրա տապակել 4 Կողմից:

Կարտոֆիլի ձողիկները կարող էք մատուցել ինչպես առանձին ուտեստ, այնպես էլ խավարտ ձկան կամ մսի հետ:

Բարի ախորժակ

Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
8224 | 0 | 0
Facebook