Loading...

Articles

Շաքարախտը նաև խնձորով պետք է «ընկճել»

14:34, Monday, 24 August, 2015
Շաքարախտը նաև խնձորով պետք է «ընկճել»

Շաքարախտ ունեցողների սննդառության առանցքում խնձորը պետք է լինի, որովհետև այն մեծապես օգտակար է առողջությանը: Խնձորի կալորիականությունը շատ ցածր է, իսկ դրանում առկա բնաթելը (4 գրամ) բավարար է քաղցը հագեցնելու համար: Խնձորը նվազեցնում է օրգանիզմում կուտակված խոլեստերինն ու արյան մեջ առկա շաքարի մակարդակը:


     Խնձորը լվացեք, կտրատեք ու տեղավորեք գավաթի մեջ, վրան մեկ պտղունց դարչին ցանեք ու գավաթը շուրջ 4 րոպե դրեք միկրոալիքային վառարան՝ մինչև խնձորը կակղի: Եփված խնձորը թաթախեք յոգուրտի կամ մածնի մեջ ու կերեք որպես աղանդեր, կամ վարսակաձավարին խառնած՝ որպես նախաճաշիկ:

Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
1
Dislike
0
3630 | 0 | 0
Facebook