Loading...

Articles

Ինչպես պատրաստել համեղ և բուրավետ սուրճ.

17:31, Friday, 10 January, 2014
     Նախ անհրաժեշտ է վերցնել ձեր ցանկացած սուրճը, վերցնել ձեր ցանկացած չափաբաժնով սուրճ և շաքարավազ, լավագույն տարբերակն է՝ 1: 1 հարաբերությամբ, 1 թ.գ. սուրճ, և 1 թ.գ. շաքարավազ: Եռացնել ջուրը, ավելացնել շատ քիչ քանակությամբ և հարել խառնուրդը, անհրաժեշտ է շատ լավ խառնել, որպեսզի սև զանգվածից առաջանա բաց գունավորմամբ ոչ ծորուն զանգված, ապա ավելացնել ջուրը և լավ խառնել:
    
     Մատուցելիս տեղավորել մատուցվող բաժակի մեջ:
     Զարդարել- կարելի է, վերցնելով թուղթը, և ծալել 2 մասի, կտրել ականջաձև, կիսասրտաձև, և բացելով կստանաք սրտիկ: Այն պահեք բաժակի վրա և այդ անցքով լցրեք այն սուրճը, որից օգտվել եք:
    
     Արդյունքը հրապուրիչ է, հավանե՞ցիք, շտապեք փորձել...
    
    
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
1
Dislike
0
7108 | 0 | 0
Facebook