Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Ինչպես պատրաստել համեղ և բուրավետ սուրճ.

17:31, ուրբաթ, 10 հունվարի, 2014 թ.
     Նախ անհրաժեշտ է վերցնել ձեր ցանկացած սուրճը, վերցնել ձեր ցանկացած չափաբաժնով սուրճ և շաքարավազ, լավագույն տարբերակն է՝ 1: 1 հարաբերությամբ, 1 թ.գ. սուրճ, և 1 թ.գ. շաքարավազ: Եռացնել ջուրը, ավելացնել շատ քիչ քանակությամբ և հարել խառնուրդը, անհրաժեշտ է շատ լավ խառնել, որպեսզի սև զանգվածից առաջանա բաց գունավորմամբ ոչ ծորուն զանգված, ապա ավելացնել ջուրը և լավ խառնել:
    
     Մատուցելիս տեղավորել մատուցվող բաժակի մեջ:
     Զարդարել- կարելի է, վերցնելով թուղթը, և ծալել 2 մասի, կտրել ականջաձև, կիսասրտաձև, և բացելով կստանաք սրտիկ: Այն պահեք բաժակի վրա և այդ անցքով լցրեք այն սուրճը, որից օգտվել եք:
    
     Արդյունքը հրապուրիչ է, հավանե՞ցիք, շտապեք փորձել...
    
    
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
7105 | 0 | 0
Facebook