Նախ անհրաժեշտ է վերցնել ձեր ցանկացած սուրճը, վերցնել ձեր ցանկացած չափաբաժնով սուրճ և շաքարավազ, լավագույն տարբերակն է՝ 1: 1 հարաբերությամբ, 1 թ.գ. սուրճ, և 1 թ.գ. շաքարավազ: Եռացնել ջուրը, ավելացնել շատ քիչ քանակությամբ և հարել խառնուրդը, անհրաժեշտ է շատ լավ խառնել, որպեսզի սև զանգվածից առաջանա բաց գունավորմամբ ոչ ծորուն զանգված, ապա ավելացնել ջուրը և լավ խառնել:
Մատուցելիս տեղավորել մատուցվող բաժակի մեջ:
Զարդարել- կարելի է, վերցնելով թուղթը, և ծալել 2 մասի, կտրել ականջաձև, կիսասրտաձև, և բացելով կստանաք սրտիկ: Այն պահեք բաժակի վրա և այդ անցքով լցրեք այն սուրճը, որից օգտվել եք:
Արդյունքը հրապուրիչ է, հավանե՞ցիք, շտապեք փորձել...