Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը

19:31, երկուշաբթի, 06 նոյեմբերի, 2017 թ.
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը
     Օջախուրի (վրաց.՝ ოჯახური), ազգային վրացական ուտեստ, իրենից ներկայացնում է տապակած միսը կարտոֆիլով: Պատրաստում են տարբեր տեսակի մսերից (տավարի միս, խոզի միս և նույնիսկ հավի):
    
     Ավելացվում է կարտոֆիլ, համեմունքներ, սովորաբար մատուցվում է կեցի կոչվող կավե ամանով, որ տակի հատվածում պղնձապատ է։ Այն նախապես տաքացնում են ջեռոցում, հետո մատուցում, որ երկար պահպանի տաքությունը։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը (Video)
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
6886 | 0 | 0
Facebook