Идет загрузка...
Сегодня:  Суббота, 04 Мая, 2024 года

Статьи

Բազուկով և բրնձով աղցան

14:44, Суббота, 05 Мая, 2018 года
Բազուկով և բրնձով աղցան
     Թարմ բազուկը խոշոր քերիչով քերել, ավելացնել աղ և սև պղպեղ։ Բրինձը թույլ աղաջրով եփել, ջրքամել։ Առատ սոխով սոխառած պատրաստել։ Համեմ, սամիթ, մաղադանոս մանրացնել։ Խորը ափսեի մեջ շերտ առ շերտ լցնել։ Ամեն շերտը կրկնել 2_3 անգամ։
     Թողնել սառնարանում 1_2 ժամ։ Մատուցելուց առաջ շրջել սովորական ափսեի մեջ, ձևավորել ըստ ճաշակի։
    
    
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
5521 | 0 | 0
Facebook