Loading...

Articles

Բազուկով և բրնձով աղցան

14:44, Saturday, 05 May, 2018
Բազուկով և բրնձով աղցան
     Թարմ բազուկը խոշոր քերիչով քերել, ավելացնել աղ և սև պղպեղ։ Բրինձը թույլ աղաջրով եփել, ջրքամել։ Առատ սոխով սոխառած պատրաստել։ Համեմ, սամիթ, մաղադանոս մանրացնել։ Խորը ափսեի մեջ շերտ առ շերտ լցնել։ Ամեն շերտը կրկնել 2_3 անգամ։
     Թողնել սառնարանում 1_2 ժամ։ Մատուցելուց առաջ շրջել սովորական ափսեի մեջ, ձևավորել ըստ ճաշակի։
    
    
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
3
Dislike
0
5519 | 0 | 0
Facebook