Կաղամբի թթու դնելու ռուսական եղանակըՀեղինակ` Ժամանց &Տեղեկատվություն 16:02, չորեքշաբթի, 27 մայիսի, 2020 թ. Շատերին կհետաքրքրի, թե ռուս գյուղացիներն ինչպես են թթու դնում, մանավանդ եթե նկատի առնենք, որ նրանց դրած թթուն հաջողությամբ բռնել է հարյուրամյակների «փորձաքննությունը»: Բաղադրիչները՝ Կաղամբ – 10 կգ, Գազար – 500 գ... Շարունակությունը հոլովակում կամ ամբողջական տեքստը՝ այստեղ. Աղբյուրը` Ժամանց և ՏեղեկատվությունԱռաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել0 Չհավանել0 Share 3682 | 0 | 0 | 0