Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը

10:14, հինգշաբթի, 07 սեպտեմբերի, 2017 թ.
Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը

Ահա մի քանի բաղադրատոմս, թե ինչպես կարելի է մշակել խորովածի միսը, որպեսզի այն փափուկ ու համեղ լինի։
    
    

1. 2 կիլոգրամ մսին մեկ մեծ կամ երկու փոքր կիվի վերցրեք, եթե հասած է, ձեռքով ճզմեք ու խառնեք մսի հետ կամ կտրատեք ու այդպես խառնեք մսին։ Լավ խառնելուց հետո սոխ եւ համեմունքներ ավելացրեք՝ աղ, պղպղեղ, թողեք կես ժամ։ Խորովածն աննման համ կունենա։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.

Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը (Video)
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
5892 | 0 | 0
Facebook