Լցոնած կարտոֆիլՀեղինակ` Ամալյա Գաբոյան 16:11, երեքշաբթի, 12 հունիսի, 2018 թ. Կարտոֆիլի միջուկը գդալով հանել, աղ, համեմունք և մի քիչ բուսայուղը իրար խառնել, քսել կարտոֆիլին։ Խոզի ճարպը մանր կտրտել, գազարի և սոխի հետ տապակել, վերջում` կանաչի, աղ, համեմունք ավելացնել: Առաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել3 Չհավանել0 Share 8174 | 0 | 3 | 0