Ոլոռով աղցանՀեղինակ` Ամալյա Գաբոյան 20:30, կիրակի, 15 ապրիլի, 2018 թ. Կանաչ ոլոռին ավելացնել թույլ աղաջրում եփած բրինձ, ավելացնել քերիչով անցկացրած գազար, սոխ, համեմ, խեցգետնի ոտիկներ, թթվասեր, լիմոնի կեղև, հյութ, աղ, համեմունքներ։ Բարի ախորժակ։ Առաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել3 Չհավանել0 Share 5635 | 0 | 3 | 0