Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 26 Апреля, 2024 года

Статьи

Արագ աղցան

17:13, Среда, 14 Ноября, 2018 года
Արագ աղցան
     Թարմ բազուկը խոշոր քերիչով քերել, ավելացնել աղ և սև պղպեղ։ Բրինձը թույլ աղաջրով եփել, ջրքամել։ Առատ սոխով սոխառած պատրաստել։ Համեմ, սամիթ, մաղադանոս մանրացնել։ Խորը ափսեի մեջ շերտ առ շերտ լցնել։ Ամեն շերտը կրկնել 2_3 անգամ։
     Թողնել սառնարանում 1_2 ժամ։ Մատուցելուց առաջ շրջել սովորական ափսեի մեջ, ձևավորել ըստ ճաշակի։
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
4217 | 0 | 0
Facebook