Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Արագ և համով

17:06, շաբաթ, 02 հունիսի, 2018 թ.
Արագ և համով
     Շամպինիոնը, սոխն ու գազարը տապակել, ավելացնել մանրացրած սպանախը՝ տապակի բերանը փակել, կրակը թուլացնել։ Վերջում ավելացնել խեցգետնի չկտրտած ոտիկներ, աղ, համեմունք, ձու, համեմ, լիմոնի քերած կեղև և հյութ։
     Բարի ախորժակ
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
6387 | 0 | 0
Facebook