Արագ և համովՀեղինակ` Ամալյա Գաբոյան 17:06, շաբաթ, 02 հունիսի, 2018 թ. Շամպինիոնը, սոխն ու գազարը տապակել, ավելացնել մանրացրած սպանախը՝ տապակի բերանը փակել, կրակը թուլացնել։ Վերջում ավելացնել խեցգետնի չկտրտած ոտիկներ, աղ, համեմունք, ձու, համեմ, լիմոնի քերած կեղև և հյութ։ Բարի ախորժակ Առաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել3 Չհավանել0 Share 6387 | 0 | 3 | 0