Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Տնական նրբերշիկ

14:08, շաբաթ, 03 մարտի, 2018 թ.
Տնական նրբերշիկ
     Հավի կրծքամիսը թեթևակի եփել, աղալ։ Աղալ նաև գազար, սոխ, կանաչիներ, ավելացնել աղ և համեմունքներ, ըստ ցանկության կարող եք սենյակային ջերմաստիճանի կարագ կամ կաթ ավելացնել։ Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք, 1.5_2 ճաշի գդալ լցնում ենք սննդային թաղանթի մեջ, փաթաթում ենք՝ նրբերշիկի տեսք տալով, երկու կողմերը ամուր կապում և պահում ենք սառցախցիկում։
     Եփելու ժամանակ թաղանթը հեռացնել, եփել եռացող ջրում ՝ 2_3 րոպե։
     Բարի ախորժակ։
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
5859 | 0 | 0
Facebook