Durun lütfen yüklemiyor...

Makaleler

Սննդաբաները պարզել են, թե ինչ խոտաբույսեր են օգտակար թեյի մեջ ավելացնելու համար

17:51, cumartesi, 05 nisan, 2014

Սննդաբաները պարզել են, թե ինչ խոտաբույսեր են օգտակար թեյի մեջ ավելացնելու համար


    

Ամերիկացի սննդաբանները խորհուրդ են տալիս բարելավել ըմպելիքի հատկությունները՝ բնական խոտաբույսերի ու համեմունքների միջոցով: Կոկորդի ցավի կամ հազի դեպքում օգտակար է թեյի մեջ անիսոնի պտուղներ ավելացնելը:


    

Վաղենիկի ծաղիկներն ու սերմերը հայտնի են մանրէասպան հատկությամբ, ուստի դրանցից պատրաստված թեյն օգնում է մրսածության ու անգինայի դեպքում, հաղորդում է «ԵվրոՍՄԻ» -ն:


    

Հասմիկն օգնում է վերականգնել ուժերն ու հաղթահարել քրոնիկ հոգնածությունը, բարձրացնում է ցածր զարկերակային ճնշումը, կարգավորում է մարսողությունը ու ախորժաբեր է:


    

Իմբիրի արմատը տաքացնում ու առույգացնում է, ակտիվացնում է նյութափոխանակությունը:


    

Նարդոսը հանգստացնող ու թուլացնող հատկություն ունի: Նարդոսով թեյը պայքարում է անքնության ու նեւրոզների դեմ:


    

Անանուխն օգնում է ստամոքսի խանգարումների, ջերմության ու տենդի դեպքում: Այն նաեւ նպաստում է կոկորդի բորբոքման ապաքինմանը:

Kaynak: Med-Practic
Bu gönderiyi tanıtın
Makaleyi yayınlamağı hakkında bilgiler veriyoruz Basın sekreteri. Basın sekreteri projenin içinde.
Abone ol ve malalelerin yayınla:
Beğenmek
2
Beğenmemek
0
4710 | 10 | 0
Facebook