Ծառասունկի պատրաստման ամենահամեղ եղանակըАвтор: Ամալյա Գաբոյան 12:12, Четверг, 02 Ноября, 2017 года Սունկը լավ լվանալ, մանրացնել, աղ ցանել, թողնել կես ժամ: Ձեռքերով թեթևակի սեղմել, որ ավելորդ հեղուկը դուրս գա, լցնել ձեթով տապակած սոխի վրա, բերանը ծածկել, թույլ կրակով եփել այնքան, մինչև ջուր չմնա: Վերջում ավելացնել համեմ և ձու: Բարի ախորժակ: Продвижение этого постаСтатья опубликована в проекте Пресс-секретарь.Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи. Нравится3 Не нравится0 Share 11805 | 0 | 3 | 0