Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 03 Мая, 2024 года

Статьи

Ծառասունկի պատրաստման ամենահամեղ եղանակը

12:12, Четверг, 02 Ноября, 2017 года
Ծառասունկի պատրաստման ամենահամեղ եղանակը
     Սունկը լավ լվանալ, մանրացնել, աղ ցանել, թողնել կես ժամ: Ձեռքերով թեթևակի սեղմել, որ ավելորդ հեղուկը դուրս գա, լցնել ձեթով տապակած սոխի վրա, բերանը ծածկել, թույլ կրակով եփել այնքան, մինչև ջուր չմնա: Վերջում ավելացնել համեմ և ձու: Բարի ախորժակ:
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
11805 | 0 | 0
Facebook