Durun lütfen yüklemiyor...

Makaleler

Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը

20:01, cumartesi, 25 ağustos, 2018
Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը
     1 բաժակ շաքարավազ
     0, 5 բաժակ կաթ
     100 գրամ հալեցրած կարագ
     1 թեյի գդալ սոդա
     մի պտղունց աղ
     5_6 բաժակ ալյուր
    
     Կրեմ
     1 տուփ եփած խտացրած կաթ, 4 ճաշի գդալ մեղր, 100 գրամ կարագ, վանիլին
    
     Խմորը
     Ձուն խառնել շաքարավազի հետ, մինչև սպիտակի։ Ավելացնել կաթը, կարագը, աղը և լավ խառնել։ Ես սոդան ավելացնում եմ ալյուրի հետ մաղելով։Ստանում ենք պինդ, ձեռքերին չկպչող խմոր։ Խմորը բաժանում ենք միջին չափի գնդերի և դնում սառցեխցիկ 2_3 ժամով։ Սառնարանից հանել խմորը և հատ_հատ անցկացնել քերիչով՝ ալյուրի մեջ, ալյուրը մաղել խմորից։
    
     Կրեմը
     Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա, խառնել այնքան, մինչև դառնա միասեռ զանգված, կարագի հալվելուց հետո կարող եք կրակից վերցնել։ Լցնել մեր պատրաստի խմորի մեջ և խառնել։ Այնուհետև լցնում ենք փոքր բաժակի մեջ և լավ սեղմում։ Շրջում ենք սկուտեղի վրա և բաժակը հանում։
     Բարի ախորժակ
Bu gönderiyi tanıtın
Makaleyi yayınlamağı hakkında bilgiler veriyoruz Basın sekreteri. Basın sekreteri projenin içinde.
Abone ol ve malalelerin yayınla:
Beğenmek
3
Beğenmemek
0
7228 | 0 | 0
Facebook