Идет загрузка...
Сегодня:  Среда, 24 Апреля, 2024 года

Статьи

Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը

20:01, Суббота, 25 Августа, 2018 года
Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը
     1 բաժակ շաքարավազ
     0, 5 բաժակ կաթ
     100 գրամ հալեցրած կարագ
     1 թեյի գդալ սոդա
     մի պտղունց աղ
     5_6 բաժակ ալյուր
    
     Կրեմ
     1 տուփ եփած խտացրած կաթ, 4 ճաշի գդալ մեղր, 100 գրամ կարագ, վանիլին
    
     Խմորը
     Ձուն խառնել շաքարավազի հետ, մինչև սպիտակի։ Ավելացնել կաթը, կարագը, աղը և լավ խառնել։ Ես սոդան ավելացնում եմ ալյուրի հետ մաղելով։Ստանում ենք պինդ, ձեռքերին չկպչող խմոր։ Խմորը բաժանում ենք միջին չափի գնդերի և դնում սառցեխցիկ 2_3 ժամով։ Սառնարանից հանել խմորը և հատ_հատ անցկացնել քերիչով՝ ալյուրի մեջ, ալյուրը մաղել խմորից։
    
     Կրեմը
     Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա, խառնել այնքան, մինչև դառնա միասեռ զանգված, կարագի հալվելուց հետո կարող եք կրակից վերցնել։ Լցնել մեր պատրաստի խմորի մեջ և խառնել։ Այնուհետև լցնում ենք փոքր բաժակի մեջ և լավ սեղմում։ Շրջում ենք սկուտեղի վրա և բաժակը հանում։
     Բարի ախորժակ
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
7282 | 0 | 0
Facebook