Ոսպով և լավաշով ուտեստАвтор: Ամալյա Գաբոյան 17:23, Среда, 04 Апреля, 2018 года Ոսպը աղաջրով եփել, ջուրը քամել։ Լավաշը մանր խորանարդաձև կտրտել, ձեթով տապակել։ Ոսպը բրգաձև լցնել ափսեի մեջ, վրան առատ թթվասեր լցնել, դռնել սառնարան։ Թողնել 2_3 ժամ ։ Մատուցելուց առաջ լավաշի կտորները լցնում ենք թթվասերի վրա և վայելում։ Բարի ախորժակ։ Продвижение этого постаСтатья опубликована в проекте Пресс-секретарь.Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи. Нравится3 Не нравится0 Share 6615 | 0 | 3 | 0