Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 29 Марта, 2024 года

Статьи

Գազարով բազուկով և սպանախով տորթ

18:37, Вторник, 03 Апреля, 2018 года
Գազարով բազուկով և սպանախով տորթ
     Ամեն շերտի համար անհրաժեշտ է՝
     250 գրամ շաքարավազ
     3 ձու
     1 բաժակ ձեթ
     2 բաժակ ալյուր
     2 թեյի գդալ խմորի փխրեցուցիչ
    
     1.Կանաչ շերտի համար մի կապ սպանախ եմ աղացել
     2.Կարմիր շերտի համար 3 միջին չափի աղացած բազուկ
     3.Դեղին շերտի համար 3 միջին չափի գազար
    
     Կրեմ՝ եփովի կրեմ
    
     Ձուն և շաքարավազը ամենաբարձր արագությամբ հարել այնքան, մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի: Քիչ-քիչ ավելացնել ձեթը, հարել: Ավելացնել ալյուրը, որին նախապես խառնած է փխրեցուցիչը: Լավ հարել, ավելացնել սպանախի, գազարի կամ բազուկի աղացած զանգվածը, հարել: Խմրը լցնել 26 սմ-անոց ջեռոցի տարայի մեջ, որի մեջ խմորեղենի թխման թուղթ է դրված: Թխել 180'C-ում 1 ժամ:
     Մի կարևոր բան էլ, որպեսզի բազուկի գույնը պահպանվի աղալուց հետո մի քանի կաթիլ լիմոնի հյութ եմ ավելացրել ու լավ խառնել։
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
6732 | 0 | 0
Facebook