Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 29 Марта, 2024 года

Статьи

Տնական նրբերշիկ

14:08, Суббота, 03 Марта, 2018 года
Տնական նրբերշիկ
     Հավի կրծքամիսը թեթևակի եփել, աղալ։ Աղալ նաև գազար, սոխ, կանաչիներ, ավելացնել աղ և համեմունքներ, ըստ ցանկության կարող եք սենյակային ջերմաստիճանի կարագ կամ կաթ ավելացնել։ Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք, 1.5_2 ճաշի գդալ լցնում ենք սննդային թաղանթի մեջ, փաթաթում ենք՝ նրբերշիկի տեսք տալով, երկու կողմերը ամուր կապում և պահում ենք սառցախցիկում։
     Եփելու ժամանակ թաղանթը հեռացնել, եփել եռացող ջրում ՝ 2_3 րոպե։
     Բարի ախորժակ։
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
5833 | 0 | 0
Facebook