Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 19 Апреля, 2024 года

Статьи

Գազարով կոտլետներ

13:38, Вторник, 05 Декабря, 2017 года
Գազարով կոտլետներ
     250 գրամ գազարը խոշոր քերիչով քերել, 3-5 րոպե տապակել շատ քիչ բուսայուղով՝ թույլ կրակի վրա, թղնել հովանա: Լցնել խորը ափսեի մեջ, ավելացնել 2 հավկիթ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, աղ, պղպղեղներ, համեմունքներ: Տապակել ձեթի մեջ:
     Առանձին ափսեում 100 գրամ կաթնաշոռն ու 100 գրամ թթվասերը խառնել իրար, ավելացնել 2 ատամիկ մանր կտրտած սխտոր, կես կապ սամիթ, աղ, համեմունքներ: 2 ժամ թողնել սառնարանում:
     Կոտլետները մատուցել թթվասերով խառնուրդի հետ միասին:
     Բարի ախորժակ:
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
10672 | 0 | 0
Facebook