Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 19 Апреля, 2024 года

Статьи

Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը

19:31, Понедельник, 06 Ноября, 2017 года
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը
     Օջախուրի (վրաց.՝ ოჯახური), ազգային վրացական ուտեստ, իրենից ներկայացնում է տապակած միսը կարտոֆիլով: Պատրաստում են տարբեր տեսակի մսերից (տավարի միս, խոզի միս և նույնիսկ հավի):
    
     Ավելացվում է կարտոֆիլ, համեմունքներ, սովորաբար մատուցվում է կեցի կոչվող կավե ամանով, որ տակի հատվածում պղնձապատ է։ Այն նախապես տաքացնում են ջեռոցում, հետո մատուցում, որ երկար պահպանի տաքությունը։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը (Video)
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
0
Не нравится
0
6871 | 0 | 0
Facebook