Չիրն աղալ, այդ զանգվածին ավելացնել մանր կտրտած ընկույզ, կոնյակ (պարտադիր չէ), գդալով այնքան խառնել, որ կոնյակը ներծծվի, ավելացնել մանրացրած ընկույզ: Ձեռքերը թեթևակի թրջել կոնյակով, գնդեր անել, վրան հովացած գլազուր լցնել, զարդարել կոկոսի փաթիլներով, քունջութի սերմով կամ ինչով ցանկանում եք: Բարի ախորժակ:
Հ.Գ. 1 Եթե կոնյակի մեջ չեք թրջել, ձեռքերը ջրոտ արեք գնդեր պատրաստելու համար:
Հ.Գ. 2 Կարելի է օգտագործել ցանկացած չիր: