Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  երեքշաբթի, 08 հոկտեմբերի, 2024 թ.

Հոդվածներ

Սննդի անվտանգությունն ազգային անվտանգության խնդիր է

Արմեն Ալոյան
Հեղինակ`
Արմեն Ալոյան
10:39, շաբաթ, 08 հունիսի, 2019 թ.
Սննդի անվտանգությունն ազգային անվտանգության խնդիր է
     Հետաքրքիր է, ո՞վ է ստուգում խանութներում (հատկապես մարզերում) վաճառվող սննդի որակը: Մեզ հաց են վաճառում, սակայն այն համապատասխանու՞մ է ստանդարտներին: Ըստ առողջապահության նախարարի «ՀԱՑԻ» ՀԱՑԱԲՈՒԼԿԵՂԵՆԻ ԵՎ ՀՐՈՒՇԱԿԵՂԵՆԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆԸ ՆԵՐԿԱՅԱՑՎՈՂ ՀԻԳԻԵՆԻԿ ՊԱՀԱՆՋՆԵՐ» N 2-III-4.1-05-2003 ՍԱՆԻՏԱՐԱԿԱՆ ԿԱՆՈՆՆԵՐԸ ԵՎ ՀԻԳԻԵՆԻԿ ՆՈՐՄԵՐԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ» հրամանի, հացի, հացաբուլկեղենի և կրեմային արտադրանքի յուրաքանչյուր խմբաքանակ պետք է ուղեկցվի որակը հավաստող հավաստագրերով: Արդյո՞ք հավաստագրերը գոյություն ունեն, պահպանվում են իրացման ժամկետները:
     Պետք է պարբերաբար ստուգել արտադրվող սննդի որակը:
     Դա ազգային անվտանգության կարևոր խնդիր է:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
10131 | 0 | 0
Facebook