Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Արագ աղցան

17:13, չորեքշաբթի, 14 նոյեմբերի, 2018 թ.
Արագ աղցան
     Թարմ բազուկը խոշոր քերիչով քերել, ավելացնել աղ և սև պղպեղ։ Բրինձը թույլ աղաջրով եփել, ջրքամել։ Առատ սոխով սոխառած պատրաստել։ Համեմ, սամիթ, մաղադանոս մանրացնել։ Խորը ափսեի մեջ շերտ առ շերտ լցնել։ Ամեն շերտը կրկնել 2_3 անգամ։
     Թողնել սառնարանում 1_2 ժամ։ Մատուցելուց առաջ շրջել սովորական ափսեի մեջ, ձևավորել ըստ ճաշակի։
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
4216 | 0 | 0
Facebook