Խնդրում ենք սպասել...
COMMENT.am
Այսօր`  երկուշաբթի, 10 դեկտեմբերի, 2018 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
8.50%

Հոդվածներ

Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը

20:01, շաբաթ, 25 օգոստոսի, 2018 թ.
Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը
     1 բաժակ շաքարավազ
     0, 5 բաժակ կաթ
     100 գրամ հալեցրած կարագ
     1 թեյի գդալ սոդա
     մի պտղունց աղ
     5_6 բաժակ ալյուր
    
     Կրեմ
     1 տուփ եփած խտացրած կաթ, 4 ճաշի գդալ մեղր, 100 գրամ կարագ, վանիլին
    
     Խմորը
     Ձուն խառնել շաքարավազի հետ, մինչև սպիտակի։ Ավելացնել կաթը, կարագը, աղը և լավ խառնել։ Ես սոդան ավելացնում եմ ալյուրի հետ մաղելով։Ստանում ենք պինդ, ձեռքերին չկպչող խմոր։ Խմորը բաժանում ենք միջին չափի գնդերի և դնում սառցեխցիկ 2_3 ժամով։ Սառնարանից հանել խմորը և հատ_հատ անցկացնել քերիչով՝ ալյուրի մեջ, ալյուրը մաղել խմորից։
    
     Կրեմը
     Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա, խառնել այնքան, մինչև դառնա միասեռ զանգված, կարագի հալվելուց հետո կարող եք կրակից վերցնել։ Լցնել մեր պատրաստի խմորի մեջ և խառնել։ Այնուհետև լցնում ենք փոքր բաժակի մեջ և լավ սեղմում։ Շրջում ենք սկուտեղի վրա և բաժակը հանում։
     Բարի ախորժակ
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
2
Չհավանել
0
| | |
3945 | 0 | 0
Facebook
Մամուլի խոսնակ