Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Տապակած կաղամբը մսով

Shushan Gyurjyan
Հեղինակ`
Shushan Gyurjyan
12:58, ուրբաթ, 17 նոյեմբերի, 2017 թ.
Տապակած կաղամբը մսով
     Նախաճաշի համար առաջարմում ենք թեթև և հետաքրքիր բաղադրատոմս: Ի՞նչ է պետք մեզ դրա համար՝ 600գ տավարի միս, 400գ կաղամբ, 3-4 լոլիկ, 1 գազար, դափնու տերևներ, բուսական յուղ և համեմունքներ:
     1/Միսը տապակում եք, ապա ավելացնում քերած գազարը, հետո մանր կտրատված կաղամբը, թողնել կրակին և պարբերաբար խառնել:
     2/Շատ մանր կտրատել լոլիկն ու ավելացնել զանգվածին:
     3/Եթե ձեզ թվում է, որ զանգվածը հյութեղ չի ստացվում, ապա 100գ եռացրած ջուր ավելացնել, չմոռանաք համեմունքների ու աղի մասին: Բարի ախորժակ:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
4955 | 0 | 0
Facebook