Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 29 Марта, 2024 года

Статьи

Արագ և համով

17:06, Суббота, 02 Июня, 2018 года
Արագ և համով
     Շամպինիոնը, սոխն ու գազարը տապակել, ավելացնել մանրացրած սպանախը՝ տապակի բերանը փակել, կրակը թուլացնել։ Վերջում ավելացնել խեցգետնի չկտրտած ոտիկներ, աղ, համեմունք, ձու, համեմ, լիմոնի քերած կեղև և հյութ։
     Բարի ախորժակ
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
6371 | 0 | 0
Facebook