Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 19 Апреля, 2024 года

Статьи

Միկադո

17:10, Пятница, 23 Марта, 2018 года
Միկադո
     4 ձու
     250 գրամ կարագ
     350 գրամ շաքարավազ
     400 գրամ թթվասեր
     600 գրամ ալյուր
     1 թեյի գդալ սոդա
     2 ճաշի գդալ կակաո
     Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, սենյակային ջերմաստիճանի կարագն ու թթվասերը: Առանձին ափսեում իրար խառնել ալյուրը, սոդան և կակաոն, մաղելով ավելացնել մյուս զանգվածին, խմորը բաժանալ 12 գնդի, ծածկել, կես ժամ թողնել հանգստանա:
     Խմորը գրտնակով բացել հնարավորինս բարակ, թխել նախապես 180' C տաքացրած ջեռոցում: Շերտերը իրար միացնել կրեմով, զարդարել մանրացրած շոկոլադով:
     Կրեմը՝
     2 եփած խտացրած կաթ
     300 գրամ կարագ
     1 ճաշի գդալ կակաո
     վանիլին
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
3
Не нравится
0
6390 | 0 | 0
Facebook