Идет загрузка...
Сегодня:  Пятница, 29 Марта, 2024 года

Статьи

Ինչպես թխել ընտիր «Մատնաքաշ» (Հայկական հաց)

12:57, Среда, 20 Сентября, 2017 года
Ինչպես թխել ընտիր «Մատնաքաշ» (Հայկական հաց)
     Թարմ ու տաք մատնաքաշ, թե ֆրանսիական թիթիզ բագետ…ինչքան էլ սրանք համեղ լինեն, միևնույնն է տանը պատրաստած հացին չեն հասնի: Հատկապես, եթե դա հատուկ հավելումներով հաց է:
    
     Ոչ մի բարդ բան չկա, հատկապես, եթե նախորդ անգամ պատրաստել եք համբուրգերի հաց:
    
     Հիմնական խմոր
    
     Սա այն հիմնական խմորի բաղադրիչներն են, որը մի թեթև փոխելով կարող եք երկու տեսակի հացից էլ ստանալ:
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.
Ինչպես թխել ընտիր «Մատնաքաշ» (Հայկական հաց) (Video)
Продвижение этого поста
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Зарегистрируйтесь и опубликуйте свои статьи.
Нравится
0
Не нравится
0
12086 | 0 | 0
Facebook