Loading...

Articles

Բազուկով ձվածեղ և կոտլետներ

17:47, Wednesday, 16 May, 2018
Բազուկով ձվածեղ և կոտլետներ
     Խոշոր քերիչով անցկացրած բազուկը սոխի հետ տապակել, ավելացնել համեմ, աղ համեմունք և ձու։
     Խոշոր քերիչով անցկացրած կարտոֆիլին ավելացնել տավարի աղացած միս, սոխ, սխտոր, կանաչիներ, համեմունք աղ։ Ձեռքերը թրջել ջրով, մի բուռ խճողակ վերցնել, մեջը մի կտոր կարագ դնել, կոտլետի տեսք տալի, թաթախել ալյուրի, հարած ձվի, պաքսիմատի մեջ, նորից ձվի ու պաքսիմատի մեջ ու տապակել։
     Բարի ախորժակ։
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
3
Dislike
0
6815 | 0 | 0
Facebook