Հավի կրծքամիսը թեթևակի եփել, աղալ։ Աղալ նաև գազար, սոխ, կանաչիներ, ավելացնել աղ և համեմունքներ, ըստ ցանկության կարող եք սենյակային ջերմաստիճանի կարագ կամ կաթ ավելացնել։ Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք, 1.5_2 ճաշի գդալ լցնում ենք սննդային թաղանթի մեջ, փաթաթում ենք՝ նրբերշիկի տեսք տալով, երկու կողմերը ամուր կապում և պահում ենք սառցախցիկում։
Եփելու ժամանակ թաղանթը հեռացնել, եփել եռացող ջրում ՝ 2_3 րոպե։
Բարի ախորժակ։