Loading...

Articles

Տնական նրբերշիկ

14:08, Saturday, 03 March, 2018
Տնական նրբերշիկ
     Հավի կրծքամիսը թեթևակի եփել, աղալ։ Աղալ նաև գազար, սոխ, կանաչիներ, ավելացնել աղ և համեմունքներ, ըստ ցանկության կարող եք սենյակային ջերմաստիճանի կարագ կամ կաթ ավելացնել։ Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք, 1.5_2 ճաշի գդալ լցնում ենք սննդային թաղանթի մեջ, փաթաթում ենք՝ նրբերշիկի տեսք տալով, երկու կողմերը ամուր կապում և պահում ենք սառցախցիկում։
     Եփելու ժամանակ թաղանթը հեռացնել, եփել եռացող ջրում ՝ 2_3 րոպե։
     Բարի ախորժակ։
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
3
Dislike
0
5828 | 0 | 0
Facebook