Loading...

Articles

Սպանախով տորթ

11:34, Monday, 11 December, 2017
Սպանախով տորթ
     Խմորը՝
     450 գրամ սպանախ
     250 գրամ շաքարավազ
     3 ձու
     1 բաժակ ձեթ
     2 բաժակ ալյուր
     2 թեյի գդալ խմորի փխրեցուցիչ
     Կրեմ՝
     1 տուփ խտացրած կաթ
     200 գրամ կարագ
    
     Սառեցրած սպանախը հալեցնել, ձեռքերով լավ սեղմել, որ ավելորդ հեղուկը հեռացվի (ես մսաղացով եմ աղում՝ առանց սառեցնելու): Առանձին տարրայում ձուն և շաքարավազը ամենաբարձր արագությամբ հարել այնքան, մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի: Քիչ-քիչ ավելացնել ձեթը, հարել: Ավելացնել ալյուրները, որոնց նախապես խառնած է փխրեցուցիչը: Լավ հարել, ավելացնել սպանախի մզված զանգվածը, հարել: Խմրը լցնել 25 սմ-անոց ջեռոցի տարրայի մեջ, որի մեջ խմորեղենի թխման թուղթ է դրված: Թխել 180'C-ում 1 ժամ:
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
3
Dislike
0
11049 | 0 | 0
Facebook