Loading...

Articles

Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը

19:31, Monday, 06 November, 2017
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը
     Օջախուրի (վրաց.՝ ოჯახური), ազգային վրացական ուտեստ, իրենից ներկայացնում է տապակած միսը կարտոֆիլով: Պատրաստում են տարբեր տեսակի մսերից (տավարի միս, խոզի միս և նույնիսկ հավի):
    
     Ավելացվում է կարտոֆիլ, համեմունքներ, սովորաբար մատուցվում է կեցի կոչվող կավե ամանով, որ տակի հատվածում պղնձապատ է։ Այն նախապես տաքացնում են ջեռոցում, հետո մատուցում, որ երկար պահպանի տաքությունը։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը (Video)
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
6870 | 0 | 0
Facebook